Avoimet ovet Rauhanasemalla 21.5.

 

 

 

 

 

 

 

Tervetuloa tutustumaan Rauhanasemaan!

Pasilan Naapuruusviikon kunniaksi rauhantyön toimintakeskus Rauhanasema pitää avoimet ovet. Pääset kurkkaamaan talon toimintaan ja tutustumaan samalla vuokrattavissa oleviin kokous- ja juhlatiloihimme.

Ovet juhlasaliin avautuvat klo 13 ja Helsingin Ruokaa ei aseita -ryhmä tarjoaa kasviskeittoa klo 14-16. Tutustumiskierrokset taloon järjestetään klo 13.30, 14.30, 15.30 ja 16.

Osoite: Veturitori 3, 00520 Helsinki

Katso myös: Tapahtuma Facebookissa

*****

Rauhanasema on Itä-Pasilassa sijaitseva rauhantyön toimintakeskus ja kaikkien vuokrattavissa oleva juhla- ja kokoustila. Sen omistaa Rauhanliitto - Fredsförbundet. Talo rakennettiin alunperin vuonna 1915, ja se on ennen nykyistä käyttöään toiminut rautatieasemana Pasilassa ja Vammeljoella, Kannaksella.

RAUHANASEMAN ESTEETTÖMYYDESTÄ:
Rauhanasema on yli 100 vuotta vanha hirsitalo, jonka tiloista monet ovat valitettavasti esteellisiä.
* Talon keskikerroksessa sijaitsevaan juhlasaliin pääsee luiskaa pitkin. Luiskan päässä olevat pariovet avautuvat 140 cm leveäksi. Ovessa on n. 3 cm korkea kynnys.
* Yhdessä salin wc-kopeista on tarvittaessa 115 cm leveäksi avautuva ovi ja tilaa n. 135 cm x 200 cm. Wc-tilan oviaukko on 86 cm leveä, ovessa 3 cm korkea kynnys.