Globaalikasvatusta Allianssi-risteilyllä! Varaa teatteriesitys hyttiisi ja osallistu työpajaan

Oletko lähdössä Allianssi-risteilylle 11.-12.4.2018?
Kiinnostaako globaalikasvatus?

Kepa ja Rauhankoulun draamaryhmä tarjoavat kaksi ainutlaatuista mahdollisuutta sukeltaa globaalikasvatukseen. Tilaa keskiviikkona teatteriesitys hyttiisi ja osallistu torstaina inspiroivaan Draamaa ja draivia globaalikasvatukseen -työpajaan!

Hyttiteatteria globaalikasvatuksesta keskiviikkona 11.4. puolen tunnin välein klo 19 alkaen

Hyttiteatteri tuo yhteen valovoimaiset nuorisotyöntekijät, Suomen Rauhanliiton draamaryhmän ja polttavat nuorisotyön yhteiskunnalliset teemat. Mitä tästä syntyy? Esityksiin voi osallistua 2-8 katsojaa per hytti, hytin koosta riippuen. Esitys kestää 15 minuuttia.

Esityksiä on tarjolla rajallinen määrä. Tilaa esitys hyttiisi Kepan ständiltä tai puhelinnumerosta 050 317 6697!

Draamaa ja draivia globaalikasvatukseen -työpaja

Torstaina 12.4. klo 9-10 TILA 16

Globaalit haasteet kuten talouskriisi, konfliktit, eriarvoistuminen ja ilmastonmuutos koskettavat nuoria monin tavoin. Tarjotaan nuorille eväitä ymmärtää maailmaa ja mahdollisuuksia vaikuttaa tulevaisuuteen! Ohjelman tavoitteena on tarinateatterin menetelmiä hyödyntäen tarjota konkreettisia vinkkejä nuorisotoimijoille globaalikasvatukseen. Yleisö saa osallistua myös nuorisotyön virtuaalisen vinkkirepun kokoamiseen.

Ohjelman tarjoaa: Kepa ry ja Suomen Rauhanliiton Rauhankoulu