Kutsu / Inbjudan: Cronberg 6.4.: Iran, monenkeskinen asevalvontadiplomatia ja EU toimijana

TERVETULOA LOUNASSEMINAARIIN

6.4.2017
klo 13–15
Rauhanasema, Veturitori 3
tarjolla asian lisäksi lounasta

Aiheena:

• Monenkeskinen asevalvontadiplomatia,
  • tapaus Iran
  • EU toimijana, rauhan ja aseidenriisunnan edistäjänä

Rauhanliiton puheenjohtaja, Tukholman rauhantutkimusinstituutti SIPRIn asiantuntija Tarja Cronberg esittelee aihetta tuoreen Nuclear Multilateralism and Iran: Inside EU Negotiations -teoksensa pohjalta. Tämän jälkeen on aikaa keskustelulle.

Aihe on ajankohtainen. YK:ssa ovat käynnissä historialliset neuvottelut ydinasekieltosopimuksesta, ja myöhemmin keväällä järjestetään ydinsulkusopimuksen (NPT) valmistelukokous. Myös Donald Trumpin valinta Yhdysvaltain presidentiksi herättää kysymyksiä kansainvälisen Iran-politiikan jatkosta ja asevalvonnan ja aseidenriisunnan tärkeydestä. Entä millainen on Brexitin jälkeinen EU ulkopoliittisena toimijana?

Järjestäjinä Rauhanliitto ja Sadankomitea

TERVETULOA!

Tarjoilujen vuoksi ilmoitathan tulostasi etukäteen:
toimisto @ rauhanliitto.fi