Rauhanjuhla 2017

Tapahtuma on valitettavasti peruttu, kiitos mielenkiinnostassi. Rauhanliitto on loppuvuodesta mukana muissa kulttuuritapahtumissa - seuraa viestintäämme niin kerromme lisää!

Tänä vuonna vietetään suomalaisen rauhanliikkeen merkkivuotta: Rauhanliitto perustettiin ensimmäisen kerran 110 vuotta sitten. Tervetuloa juhlimaan pyöreitä 22.9. Konepajan Brunoon Helsingissä!

Rauhanjuhla on musiikkipainoitteinen tapahtuma jonka teemoja ovat kestävä kehitys, ilmastonmuutos ja maailman rauhan edistäminen. Tapahtuma on puoluepoliittisesti sitoutumaton.

Tapahtuma avataan War/Peace-dokumenttielokuvalla. Illan pääohjelmaa ovat musiikkiesitykset sekä rauhantyön ja kestävänkehityksen sanansaattajat, jotka kertovat omasta työstään inspiroiden ihmisiä positiiviseen ajatteluun ja aktiiviseen toimintaan.

Tapahtuman esiintyjäkaarti on kiinnostava leikkaus kotimaisia huippuartisteja, joille rauha on sydämen asia. Tapahtuman tuotoilla tuetaan rauhantyötä. 

Tapahtuman esiintyjät ovat:
Krista Siegfrids
Reino Nordin
Iso H
Elisabeth Ehrnrooth
Tiikeri

Tapahtuman järjestävät Bliss Mission Oy ja Suomen Rauhanliitto.

Bliss Mission Oy on suomalainen tapahtumatuotantoyritys joka on erikoistunut toiminnassaan musiikkitapahtumiin kotimaan, Baltian ja Pohjoismaiden alueella. Rauhanliitto - Fredsförbund on rauhan ja aseistariisunnan puolesta työkentelevä Suomen vanhin edelleen toiminnassa oleva rauhanjärjestö ja usean suomalaisen rauhanjärjestön kattojärjestö.

Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Osta lippusi nyt Tiketistä.
Liput vaihdetaan rannekkeisiin.
Musiikkiosuus alkaa noin klo 21.

Lippuja myynnissä ovella, mikäli niitä jää ennakkomyynnistä. 

Löydät tapahtuman myös Facebookista ja Instagramista sekä tunnisteella #rauhanjuhla17