Rauhanliiton vuosikokous valitsi Tarja Cronbergin jatkamaan puheenjohtajana

Tarja Cronberg Pohjois-Karjalasta valittiin jatkamaan Rauhanliiton puheenjohtajana vuonna 2017. Rauhanliiton syyskokous pidettiin Helsingissä Rauhanasemalla 27. marraskuuta 2016. Varapuheenjohtajina jatkavat Helsingissä asuvat Risto Pontela ja Inger Wirén.

Hallitukseen valittiin kaudelle 2017-2018: Bror Myllykoski (Ahvenanmaa), Ingvar Smeds (Närpiö), Kalle Sysikaski (Espoo), Aarni Tuominen (Helsinki) ja Kimmo Wilska (Helsinki).

Hallituksessa jatkavat vuonna 2017 lisäksi Jyrki Lappalainen (Helsinki), Tarja Pihlajisto (Vantaa), Vappu Taipale (Helsinki) ja Hannele Tallqvist (Helsinki) sekä Timo Virtala (Lapinjärvi).

Varajäseniksi vuodelle 2017 valittiin Laura Sankalampi, Elias Vartio, Ritva Granholm ja Sirpa Aitosalo.

Hallitusvalintojen lisäksi kokous hyväksyi liitolle toimintasuunnitelman ja budjettin vuodellle 2017.