Syyskokoukous 19.11. Tarja Cronberg jatkaa puheenjohtajana

Rauhanliiton syyskokous 19.11.2017 valitsi yksimielisesti Tarja Cronbergin jatkamaan Rauhanliiton puheenjohtajana vuonna 2018. Varapuheejontajiksi valittiin Helsingissä asuvat Risto Pontela sekä uutena toiseksi varapuheenjohtaksi Marianne Laxén.

Hallituksen jäseniksi valittiin kaudelle 2018-2019 Jaakko Ellisaari (Vantaa), Kaisa Kopsa (Helsinki), Jyrki Lappalainen (Helsinki), Folke Sundman (Helsinki) sekä Timo Virtala
(Lapinjärvi).

Hallituksessa jatkavat vuonna 2018 lisäksi

Bror Myllykoski (Ahvenanmaa), Ingvar Smeds (Närpiö), Kalle Sysikaski (Espoo), Aarni Tuominen (Helsinki) ja Kimmo Wilska (Helsinki).

Varajäseniksi vuodelle 2018 valittiin Vappu Taipale, Uulubak Isik, Laura Sankalampi ja Elias Vartio

Hallitusvalintojen lisäksi kokous hyväksyi liitolle toimintasuunnitelman ja budjettin vuodellle 2018.