Näin vuokraat tiloja Rauhanasemalta

Rauhanasema on vanha asemarakennus Pasilassa

Tilojen varaaminen ja varausehdot

Vuokrahintaan sisältyy yksi tilojen näyttökerta sovittuna aikana ja viikonloppuna aina siivous. Vuokralaisen pitää sen lisäksi hakea avain ennen tilaisuutta ja palautttaa se sovitusti.

Arkivuokraukset salissa kahvilan kiinnioloaikoina on tarkoitettu lähinnä kokous- ym. lyhyempiin tilaisuuksiin. Sali on juhlakäytössä viikonloppuisin.

Voit tehdä varauksen tiloihimme puhelimitse tai sähköpostitse. Mahdollisen alustavan varauksen kohdalla sovimme vahvistus- ja peruutusaikataulusta erikseen.

Vahvistetut varaukset ovat sitovia. Peruutuksesta on ilmoitettava viikonloppuvuokrausten kohdalla 30 vrk ennen varausta. Arkivuokrausten (ma-to) kohdalla peruutus on tehtävä 15 vrk ennen varausta. Muussa tapauksessa perimme tilavuokran kokonaisuudessaan.

Tiloihin tutustuminen ja avainten luovutus

Rauhanasemalla ei ole vahtimestaripaveluita, minkä takia sovitun näytön yhteydessä selitetään kaikki ovien lukinnasta tiskikoneen toimintaan.

Näyttöön on hyvä varata noin 20 minuuttia.

Toivomme, että sovit etukäteen arkena sekä näytöistä että avainten hausta. Hoidamme vuokrausasioita rauhantyön ohella, emmekä aina päivystä toimistolla, joten näin varmistamme asioiden sujumisen joustavasti.

Pääsääntöisesti toivomme näyttöjen ja avainten haun tapahtuvan maanantaisin tai torstaisin. Kiitos!

Vuokrausaika

Vuokrausaika on kokonaiskäyttöaika. Aloitus- ja lopetusaika sovitaan aina etukäteen. Tiloihin voi tuoda tavaraa varausajan mukaan ja tilat on myös tyhjennettävä sen puitteissa.

Rauhanaseman tiloja vuokrataan juhla- ja kokouskäyttöön pääsääntöisesti vuoden ympäri. Pidämme kuitenkin taukoa kesällä juhannusviikolta heinäkuun loppuun asti sekä talvisin joulun pyhinä, emmekä tällöin ulosvuokraa tiloja.  

Salin vuokrausajat

Arkipäivisin Rauhanaseman salissa palvelee maaliskuun puolesta välistä lähtien lounaskahvila, minkä takia arkivuokraukset ovat mahdollisia vain iltaisin ja lähinnä kokouksiin. Salin arkivuokrauksen siivouksen hoitaa vuokralainen itse. Salin kalustus on helposti muunneltavissa erilaisiin järjestyksiin.

  • ma – to klo 15.30 – 20.30
  • perjantaina 16 – 24
  • lauantaina klo 12 – 24 (lisämaksullinen jatkoaika neuvoteltavissa)
  • sunnuntaina klo 12 – 20.30
  • mahdollisuus tuntiveloitteiseen jatkoaikaan perjantaisin ja lauantaisin

Tuvan ja saunan vuokrausajat

  • ma – su klo 12 – 24
  • mahdollisuus tuntiveloitteiseen jatkoaikaan

Salissa perjantaisin järjestettäviä tilaisuuksia varten sopia ruokien tuomisesta jo torstai-iltapäivänä. Muuten Rauhanasemalle ei valitettavasti voi tuoda tavaroita etukäteen eikä niitä jättää tiloihin, koska tilojen siivouksellekin on jätettävä aikaa ja talossa on paljon muuta toimintaa.

Tiloissa tulee noudattaa yleistä Helsingin kaupungin ympäristökeskuksen asettamaa 90 desibelin melurajaa. Vuokralaisena olet velvollinen huolehtimaan itse musiikin esittämiseen liittyvistä Teosto-korvauksista ja mahdollisesti tarvittavista luvista, jos tilaisuuden luonne sitä edellyttää.

Laskutus

Teemme tilavuokrasta laskun. Toimitamme sen ensisijassa ilmoitamaanne sähköpostiosoitteeseen, minkä takia tarvitsemme hyvissä ajoin – siis yli 2 viikkoa ennen tilaisuutta – tiedon mahdollisista lisätunneista, laitetarpeista yms.

Jos poikkeuksellisesti sovimme lisätunneista viikonloppuaamuun (klo 10-12 välillä), veloitamme kokonaishintaan lisätunneista 70€ / h.