Tilojen vuokraus

Yksityiskohta Rauhanaseman salin juhlakattauksesta

Rauhanasema on rauhantyön toimintakeskus, jonka juhla- ja kokoustiloja vuokraamme ulkopuolisille niiltä osin kuin talossa on vapaata. Meiltä löydät ainutlaatuisen tilan tapahtumallesi!

Vuokrattavia tiloja ovat juhlasali ja kellarikerroksen tupa saunatiloineen.

Sali soveltuu esimerkiksi häihin, syntymäpäivä- ja valmistujaisjuhliin sekä kokouksiin ja seminaareihin. Tuvassa voi järjestää rennompia kokouksia, pieniä juhlia ja tietenkin saunailtoja.

Molempiin tiloihin voit halutessasi tuoda omat juomat ja tarjoilut. Juhlasalin hintaan kuuluu astiasto sekä keittiö välineineen. Vuokraamme tai lainaamme tarvittaessa myös kokousvälineitä tilaisuuteesi.

Tilojen vuokraaminen korona-aikana

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on linjasi 19.11., että yleisötilaisuuksien osallistujamäärä saa 23.11.2020 alkaen olla enintään 20 henkeä ja yksityistilaisuuksien osallistujamäärä enintään 10 henkeä. Lue täältä suositukset Rauhanasemalla järjestettäville tapahtumille.

Haluamme mahdollistaa ihmisten kokoontumisen turvallisesti. Näin sen teemme:

  • Tehostamme siivousta. Ammattisiivooja siivoaa tilat huolellisesti jokaisen vuokrauksen jälkeen.
  • Minimoimme kontaktit tilojen näytöissä.
  • 23.11. alkaen Rauhanasemalla järjestettävien tilaisuuksien osallistujamäärissä on noudatettava uusia viranomaisohjeita.

Näin vuokraat tiloja Rauhanasemalta

Toivomme, että asioimisesi kanssamme on mukavaa ja sujuvaa. Tutustuthan ennen varauksen tekemistä vuokraehtoihimme ja käytäntöihimme!

Varaa tila tapahtumallesi

  • Sähköpostitse: tilavuokraus@rauhanliitto.fi
  • Puhelimitse klo 10 – 17: 040 717 1575