– 17.1.2020

Rauhankoulu Educa-messuilla

Educa Suomen suurin opetus- ja kasvatusalan tapahtuma 24.-25.1.2020 Messukeskuksessa. Olemme mukana!

Educa 2020 -messut kokoaa opetus- ja kasvatusalan ammattilaiset 24.-25.1.2020 Helsingin Messukeskukseen. Tapahtuma koostuu alan näyttelyistä ja Opetusalan ammattijärjestön OAJ:n järjestämästä kävijöille veloituksettomasta luento-ohjelmasta.

Tervetuloa Rauhankoulun ja Rauhankasvatusinstituutin pisteelle, jonka osoite Messukeskuksessa on 6n88!

Tule tutustumaan koulutustarjontaamme ja koululuokille suunnattuihin maksuttomiin Rauhankoulun toimintapäiviin. Pisteemme on Kansalaisvaikuttamisen torilla.

Kansalaisvaikuttamisen tori on kansalaisjärjestöjen oma osasto Educa-messuilla. Torilta löydät 29 toimijaa, jotka työskentelevät muun muassa ihmisoikeuksien, lasten ja nuorten osallisuuden, kestävän kehityksen ja globaalin oikeudenmukaisuuden edistämiseksi.

Järjestöt tarjoavat opettajille ja kasvattajille monenlaista tukea ja palveluita kouluvierailuista opetusmateriaaleihin ja -menetelmiin. Tavoitteena on tukea lasten ja nuorten kasvua aktiivisiksi maailmankansalaisiksi opetussuunnitelmien tavoitteiden mukaisesti.

Educa on Suomen laajin ja merkittävin opetusalan koulutustapahtuma. Tapahtuman korkeatasoiset luennot sekä laadukas näyttely kokoavat alan ammattilaiset Messukeskukseen jo 25. kertaa.