– 11.9.2019

Rauhankoulu Turun Mahdollisuuksien torilla 15.9.

Rauhankoulun ja Sadankomitean pöydänpitäjät infopöydän takana Mahdollisuuksien torilla

Turun Mahdollisuuksien tori järjestetään sunnuntaina 15.9.2019 klo 13-17. Tapahtuma levittäytyy keskelle Turun Vanhan suurtorin historiallista miljöötä.

Ilmainen toritapahtuma tarjoaa elämyksiä, musiikkia sekä tanssiesityksiä läheltä ja kaukaa kaikille kaupunkilaisille. Kansalaisjärjestöt esittelevät torilla innostavia vapaaehtoistoiminnan muotoja.

Rauhankoulu Mahdollisuuksien torilla

Tervetuloa tutustumaan Rauhankoulun toimintaan ja keskustelemaan rauhankasvatuksesta Rauhankoulun ohjaajien kanssa! Tarjolla on tietoa tulevista koulutuksistamme ja kouluvierailuista Turun alueella. Löydät esittelypöytämme Turun Vanhalta suurtorilta.

Torilla kuulet mahdollisuuksista vaikuttaa oikeudenmukaisen maailman puolesta ja nautit samalla monipuolisesta lavaohjelmasta, musiikista ja tanssiesityksistä. Teemana on tänä vuonna vaikuttaminen. Ohjelmaa on sekä Suurtorin lavalla että Brinkkalan sisäpihalla.

Ohjelma löytyy tapahtuman Facebook-sivuilta.

Valtakunnallisesti Mahdollisuuksien tori -verkostoa koordinoi kehitysjärjestöjen yhteisjärjestö Fingo ry. Tapahtumia järjestetään noin 20 paikkakunnalla vuosittain. Tervetuloa mukaan nauttimaan globaalista toritunnelmasta!