– 10.3.2021

Virve Louekari Rauhanliiton viestinnän ja varainhankinnan asiantuntijaksi

Kasvokuva: Virve Louekari

Rauhanliiton tiimiin liittyi uusi osaaja, kun viestinnän ja vaikuttamistyön asiantuntija siirtyi uusiin tehtäviin. Virve Louekari vastaa järjestön viestinnän ja varainhankinnan kehittämisestä, jotta rauhantyö olisi osa yhä useamman arkea.

“Järjestötyö on minulle tuttua ja rakasta. Olen työskennellyt viime vuodet eri järjestöissä muun muassa kansalaistoiminnan, pakolaisuuden, kotoutumisen ja kestävän kehityksen parissa”, hän kertoo. 

Koulutukseltaan hän on yhteiskuntatieteiden maisteri, pääaineena valtio-oppi. Lisäksi hän on opiskellut vastuullisen liiketoiminnan opintoja ja palvelumuotoilua, ja on innoissaan mahdollisuudesta käyttää myös näitä taitoja Rauhanliiton viestinnän kehittämisessä. 

“Ensimmäisen työviikon jälkeen tunnelmat ovat innostuneet. Erityisesti odotan, että pääsen työskentelemään robottiasekampanjan parissa ja sukeltamaan syvemmälle Rauhanliiton vaikuttamistyöhön.” 

Virveen saa ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä kaikenlaisista viestintään ja varainhankintaan liittyvistä ideoista ja yhteistöistä: virve.louekari@rauhanliitto.fi tai puh. 040 0998275. 

Tervetuloa Rauhanliittoon, Virve!