– 20.3.2017

Draaman työkaluja globaalikasvatukseen -koulutus 20.4. Tampereella

Tarinat maailmalta, yhdenvertaisuus ja rauhankasvatus toiminnallisin menetelmin! Aineenopettajille ja muille kasvatus- ja opetusalan ammattilaisille suunnattu huikea maksuton koulutus jälleen tarjolla uuden teeman ja tarinan äärellä.

Aika: 20.4.2017 klo 13 – 16
Paikka: Kokoustila Stenvall, Monitoimitalo, Tampere. Osoite: Satakunnankatu 13
Järjestäjät: Koulutuksen järjestävät Rauhankoulu ja Tampereen Maailmankoulu. Rauhankoulun hanketta toteutetaan ulkoministeriön globaalikasvatustuella.
Kouluttajat: Annukka Toivonen ja Saara Ruuska Rauhankoulusta

Globaalikasvatus on toimintaa, joka avaa ihmisten silmät ja mielen maailman erilaisille todellisuuksille ja herättää heissä halun toimia oikeudenmukaisemman maailman puolesta. Draaman keinot ovat välineitä aidon dialogin mahdollistavalle pedagogiikalle. Ne ovat ajatteluprosessia tukevia rakennuspalikoita, joilla laaja-alaista opetusta on helppo toteuttaa eri oppiaineissa.

Koulutuksen tavoitteena on:

Saada omakohtainen elämys tai idea siitä, miten toteuttaa globaalikasvatusta ja maailmankansalaisen taitojen oppimista nuorten kanssa toiminnallisesti.

Tutustua draama- ja osallistaviin menetelmiin, joiden avulla voidaan harjoitella toisen asemaan eläytymistä, erilaisten näkökulmien ottamista ja ongelmanratkaisutaitoja

Antaa välineitä viedä uusien opetussuunnitelmien mukaista globaalikasvatusta ja oppimisnäkemystä koulutyön arkeen draaman keinoin.

Koulutuksesta saat itsellesi materiaalipaketin!

Koulutukseen kuuluu välipala, kerrothan ilmoittautuessasi allergiasi. Koulutus on maksuton. Koulutukseen otetaan 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Ilmoittautuminen viimeistään 10.4.17 Eeventti-koulutuskalenterin kautta.

Kysy lisätietoja: Tarja-Kaarinalta p. 040-3579684 tai maailmankoulu@tampere.fi