– 7.8.2017

Rauhankoulun ohjaajien tapaamiset ja jatkokoulutus 2017

Rauhankoulu järjestää säännöllisesti jatkokoulutusta Rauhankoulun ohjaajille ja aktiiveille Rauhanasemalla Helsingissä. Jatkokoulutusta järjestetään myös Turussa ja Tampereella.

Ohjaajatapaamisten aikana voi tavata rauhankouluohjaajia ja toiminnassa mukana olevia aktiiveja, reflektoida ohjauskokemuksia, suunnitella tulevaa Rauhankoulun toimintaa, ja oppia lisää menetelmiä sekä sisältöjä rauhan- ja globaalikasvatukseen.

Tapaamisten ohjelmassa on rauhan- ja globaalikasvatuksen teemoihin sopivia asiantuntijapuheenvuoroja, vertaisoppimista sekä mahdollisuus harjoitella Rauhankoulussa käytettyjä osallistavia menetelmiä ja uusia draamatarinoita.

Syksyllä 2017 Rauhankoulun ohjaajien tapaamisia ja jatkokoulutusta järjestetään Rauhanasemalla (Veturitori 3) elokuussa 16.8. ja 23.8. sekä draamatarina-koulutus lokakuussa 26.10. klo 17-20.

Rauhankoulun ohjaajatapaamiset ovat maksuttomia ja avoimia kaikille Rauhankoulun ohjaajakoulutuksen käyneille.

Rauhankoulun ohjaajakoulutuksen jatko-osa pidetään Helsingissä 3.12.2017 klo 10.30-17.30. Koulutus on suunnattu Rauhankoulun ohjaajille ja aktiiveille, jotka haluavat vahvistaa tietojaan ja taitojaan Rauhankoulun menetelmistä ja pedagogiikasta sekä globaalikasvatuksen sisällöistä.

Lähetämme lisää tietoa koulutuksista ja ohjaajatapaamisista Rauhankoulun sähköpostilistan kautta. Ilmoittautumiset viimeistään kaksi päivää ennen tapahtuman ajankohtaa: rauhankoulu@rauhanliitto.fi tai puhelimitse: 050 597 9629