– 5.9.2018

Rauhankoulun ohjaajien tapaamiset ja jatkokoulutus 2018

Rauhankoulu järjestää säännöllisesti jatkokoulutusta Rauhankoulun ohjaajille ja aktiiveille Rauhanasemalla Helsingissä. Jatkokoulutusta järjestetään myös Turussa ja Tampereella.

Ohjaajatapaamisten aikana voi tavata rauhankouluohjaajia ja toiminnassa mukana olevia aktiiveja, reflektoida ohjauskokemuksia, suunnitella tulevaa Rauhankoulun toimintaa, ja oppia lisää menetelmiä sekä sisältöjä rauhan- ja globaalikasvatukseen.

Tapaamisten ohjelmassa on rauhan- ja globaalikasvatuksen teemoihin sopivia asiantuntijapuheenvuoroja, vertaisoppimista sekä mahdollisuus harjoitella Rauhankoulussa käytettyjä osallistavia menetelmiä ja uusia draamatarinoita.

Rauhankoulun ohjaajatapaaminen

Syksyllä 2018 Rauhankoulun ohjaajien tapaamisia ja jatkokoulutusta järjestetään Rauhanasemalla (Veturitori 3) 28.8. ja Turussa 30.10.
Helsingissä 22.-23.9. pidettävään ohjaajakoulutukseen voi tulla kertaamaan ja oppimaan uusia sisältöjä.

Ohjaajien jatkokoulutus

Rauhankoulun ohjaajakoulutuksen jatko-osa pidetään Helsingissä 25.11.2018 klo 10.30-17.30. Koulutus on suunnattu Rauhankoulun ohjaajille ja aktiiveille, jotka haluavat vahvistaa tietojaan ja taitojaan Rauhankoulun menetelmistä ja pedagogiikasta sekä globaalikasvatuksen sisällöistä.

Ohjaajatapaamiset ja jatkokoulutus ovat maksuttomia ja avoimia kaikille Rauhankoulun ohjaajakoulutuksen käyneille.

Lähetämme lisää tietoa koulutuksista ja ohjaajatapaamisista Rauhankoulun sähköpostilistan kautta.

Ilmoittautumiset viimeistään kaksi päivää ennen tapahtuman ajankohtaa: rauhankoulu@rauhanliitto.fi tai puhelimitse: 050 597 9629