Merkkipäivälahjoitus

Merkkipäivälahjoitus on arvokas tapa tukea työtä rauhanrakentamisen puolesta. Voit toivoa muistamiset Rauhanliiton työhön esimerkiksi syntymäpäivän, häiden tai valmistujaisten kunniaksi.

Näin teet syntymäpäiväkeräys Facebookissa:

Facebookissa jokainen voi perustaa oma syntymäpäiväkeräyksen helposti ja nopeasti.

  1. Luo keräys täältä: https://www.facebook.com/fund/rauhanliitto/.
  2. Kutsu Facebook-ystäväsi mukaan keräykseen. Keräykseen voi lahjoittaa helposti maksukortin tai PayPalin kautta.

Facebook maksaa käsittelymaksut, joten lahjoitukset tulevat kokonaisuudessaan suoraan Rauhanliiton toimintaan. Autamme mielellämme Facebook-keräyksen aloittamisessa. Kysy lisää: viestinnän ja varainhankinnan asiantuntija Virve Louekari (040 0998275 tai virve.louekari@rauhanliitto.fi).

Näin teet merkkipäiväkeräys tilisiirrolla:

  1. Kerro, että toivot merkkipäiväsi kunniaksi lahjoitusta Rauhanliiton rauhantyölle. Lahjoitustilin tiedot voi kertoa esimerkiksi juhlakutsussa.  Pyydä onnittelijoita kirjaamaan tilisiirron viestikenttään sopiva tunniste. kuten “Raija Rauhanystävä 40 v, onnittelijan nimi”. 

          Tilinumero: FI72 1555 3000 109919.

          Vastaanottaja: Suomen Rauhanliitto – Finlands Fredsförbund ry.

2. Jos haluat, lähetämme sinulle tiedon keräyksen kokonaissummasta ja onnittelijoista. Voimme lähettää tiedot, mikäli ilmoitat keräyksestä etukäteen osoitteeseen rauhanliitto@rauhanliitto.fi tai 040 0998275 (Virve Louekari, viestinnän ja varainhankinnan asiantuntija).

Lämmin kiitos tuestasi!