– 17.3.2020

Koronan vaikutukset Rauhanliiton toimintaan

Yksityiskohta Rauhanaseman julkisivusta: Kellotaulu ja kyltti, jossa lukee Rauhanasema Fredsstationen

Rauhanliitto jatkaa toimintaansa myös koronaepidemian aiheuttamissa poikkeusoloissa. Toimistomme on kuitenkin siirtynyt pääsääntöisesti etätöihin.

Tavoitat meidät edelleen sähköpostitse tai puhelimitse. Palaverit pyrimme pitämään etäyhteyksien avulla.

Rauhanaseman tilavarauksia siirretään

Rauhanaseman juhla- ja kokoustiloihin ei oteta uusia varauksia keväälle. Valitettavasti ainakin maalis-huhtikuulle tehdyt varaukset joudutaan lisäksi siirtämään tai perumaan. Otathan yhteyttä, mikäli sinulla on vielä varaus tiloihimme näille kuukausille!

Rauhanaseman lounaskahvila on auki tilanteen mukaan, lisätietoja saat Leni’s Café -kahvilayrittäjältä.

Rauhankoulun tapahtumia perutaan

Suomen hallitus on päättänyt sulkea kaikki Suomen koulut ja oppilaitokset 18.3. – 13.4. väliseksi ajaksi koronatilanteen vuoksi. Näin ollen kaikki Rauhankoulun toimintapäivät koululaisryhmille, tapahtumat ja koulutukset perutaan kyseisenä aikana.

Nyt tarvitaan yhteistyötä ja empatiaa. Huolehditaan toisistamme!