Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee Suomen Rauhanliitto – Finlands Fredsförbund ry:n verkkosivuston https://rauhanliitto.fi saavutettavuutta. Sivuston saavutettavuutta on arvioitu sisäisesti 22.9.2020.

Suomen Rauhanliitto – Finlands Fredsförbund ry pyrkii takaamaan tämän verkkosivuston saavutettavuuden kulloinkin voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.

Verkkosivuston saavutettavuuden tilanne

Tämä verkkosivusto täyttää saavutettavuusdirektiivin vaatimukset osittain.

Ei-saavutettava sisältö

Sivustolla saattaa olla vanhoja pdf-dokumentteja, joiden saavutettavuus on puutteellinen. Pyrimme muokkaamaan niitä, jos huomaamme tämän, ja uudet dokumentit ovat saavutettavia.

Sivustolla on kuunneltavissa Rauhanliiton tuottamia podcast-jaksoja, joihin ei ole saatavissa täysiä tekstivastineita. Pyrimme korjaamaan puutetta resurssien mukaan sekä vanhojen että uusien podcast-jaksojen osalta. Ennen kuin onnistumme korjaamaan tilanteen täysin, kehitämme kunkin podcast-jakson yhteydessä julkaistavien blogikirjoitusten sisältöä siten, että jakson pääkohdat ovat luettavissa tekstinä.

Sivustolla voi olla katsottavissa videoita ja esimerkiksi vanhoja tapahtumien tallenteita, joihin ei ole saatavissa tekstivastineita tai tekstityksiä.

Sivustolla voi olla myös muita kohtia, jotka eivät täytä saavutettavuusvaatimuksia. Kaikkien ongelmakohtien etsiminen kerralla olisi hyvin pienten resurssien vuoksi kohtuuton rasite Rauhanliitolle. Pyrimme kuitenkin korjaamaan saavutettavuudessa ilmenneitä epäkohtia sitä mukaa kun saamme niitä tietoomme.

Lainsäädännön piiriin kuulumattomat sisällöt

Sivustolla on saatavilla video- tai äänitallenteita, jotka on julkaistu ennen 23.9.2020.

Palaute saavutettavuudesta

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro puutteista meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla: tiedotus@rauhanliitto.fi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna siitä ensin palautetta meille. Vastauksessa voi mennä 14 päivää.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö

Verkkosivusto: saavutettavuusvaatimukset.fi(ulkoinen)
Sähköposti: saavutettavuus@avi.fi(sähköposti)
Puhelin: (vaihde) 0295 016 000