Mukaan toimintaan

Hymyilevät rauhanasemalaiset pitävät käsissään sotilasmenoja vastustavan kampanjan kylttejä Rauhanasemalla 2017
Sotilasmenojen vastainen tempaus Rauhanasemalla

Tule mukaan rauhantyöhön! Täällä löytyy tehtävää, olitpa kiinnostunut nikkaroinnista tai suoremmin turvallisuuspoliittiseen päätöksentekoon vaikuttamisesta.

Voit tulla mukaan jonkin Rauhanliiton jäsenjärjestön tai ryhmän toimintaan, tai ilmoittautua vapaaehtoiseksi erilaisiin tapahtumiin.

Ota yhteyttä: rauhanliitto@rauhanliitto.fi

Kirjoita

Rauhanliiton julkaisemat lehdet ottavat mielellään uusia jäseniä toimituskuntiinsa. Voit myös kirjoittaa yleisönosastokirjoituksia tai verkkotekstejä rauhaan liittyvistä aiheista.

Kuvita

Grafiikat, piirrokset ja valokuvat kampanjoihimme tai yleisemmin rauhankulttuuriin liittyvistä aiheista ovat aina tervetulleita!

Rauhankasvatus

Kasvattajat ja muut rauhankasvatuksesta kiinnostuneet voivat hakea Rauhankoulun ohjaajakoulutuksiin tai osallistua muuten rauhankasvatustyöhömme.

Tapahtumien järjestäminen

Rauhanliitto osallistuu vuosittain lukuisiin tapahtumiin ympäri maata. Tehtävää löytyy niin festaripöydällä päivystämisestä kuin mielenosoituskylttien suunnittelustakin. Käytännön taidot kuten ruuanlaitto, puusepäntaidot, laulu ja soitto ovat kansalaisjärjestössä tarpeen!

Kampanjat

Järjestämme kampanjoihimme liittyviä tapahtumia ympäri maata. Ehkä juuri Sinun avullasi voimme toteuttaa tapahtuman omalla paikkakunnallasi!

Toiminta jäsenjärjestöissä

Rauhanliiton jäsenjärjestöt tarjoavat lisää mahdollisuuksia vapaaehtoistyöhön. Jäsenjärjestöihimme kuuluu sekä valtakunnallisia järjestöjä että paikallisryhmiä eri puolelta Suomea.

Meksiko-ryhmä

Rauhanliitolla on itsenäisesti toimiva Meksiko-ryhmä. Se toimii Meksikon alkuperäiskansojen aseman ja maan ihmisoikeustilanteen parantamiseksi. Lue lisää Meksiko-ryhmän sivuilta.